Coronamaatregelen

Tijden

10:15u - deuren open, Marjolijn en Nina zijn bezig met de laatste voorbereidingen
11:00u - start workshop 1
13:30u - start workshop 2
15:30u - we ruimen gezamenlijk op
16:00u - iedereen weer naar huis (of eerder als we eerder klaar zijn)

In contact blijven/ social media

De workshops duren ongeveer 60 minuten. Tussendoor is er dus genoeg tijd om, als je dat wilt, elkaar te volgen op Insta, telefoonnummers of emailadressen uit te wisselen. Wil je wel graag in contact blijven, maar liever geen gegevens uitwisselen? Wie weet is de besloten groep op Facebook dan een fijne optie voor je.

De groep is bedoeld voor degenen die aanwezig zijn geweest tijdens een TienerDagHB. Marjolijn en Nina kunnen je aan de groep toevoegen. We vragen je ouders om mee te lezen en met ons samen te zorgen voor een veilige en vooral gezellige omgeving. Het is belangrijk dat je profielnaam duidelijk maakt wie je bent.

Workshops

De workshops die we aanbieden wisselen per dag. Kijk even bij het programma voor meer informatie. Onze focus ligt op ontmoeten, ontspanning en inspiratie. Dus niet zo zeer op 'schoolse zaken'. Omdat het heel gezellig kan zijn om gewoon met elkaar te chillen, zorgen we voor een plek waar dat kan.

Tieners mogen zelfstandig komen. Bij de meeste workshops voor ouders is het niet mogelijk of praktisch om jongere broers en zussen mee te nemen. Daarom is het aan te raden om voor hun een andere oplossing te vinden en ze vandaag niet mee te nemen.

Gezamenlijk opruimen

Vele handen maken licht werk. De afspraak is daarom dat we gezamenlijk opruimen. Dat betekent dat alle lokalen eruitzien zoals we ze aantroffen, bezemschoon, alle tafels en stoelen weer op hun plek en als het nodig is schoongemaakt. Ook doen we de afwas, ruimen de keuken op en vullen we alle materialen aan die we hebben opgemaakt. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan koffie/ thee/ wc-papier. Pas als we allemaal klaar zijn gaan we naar huis.

Entree

Entree: € 7,50,- voor tieners en ouders.
Bijkomende kosten: materiaalkosten voor de workshops (deze staan bij de workshop vermeld) en de eenvoudige catering.
Wil je niet meedoen met de workshops, maar wel komen chillen? Je bent van harte welkom.

Het is belangrijk om je vooraf aan te melden en vooruit te betalen. Dan kunnen we op de dag zelf lekker snel aan de slag. Vul je gegevens in op het aanmeldformulier en kies daarna voor betalen via iDeal. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail (check ook je spambox).

We hebben een lijst bij ons waarop staat waarvoor je je hebt aangemeld en wat je hebt betaald.

Locatie in het midden van het land; Bilthoven.

Vanwege de verhuizing van keenschool zijn we op zoek naar een nieuwe locatie, in Amersfoort of omgeving. Heb je een tip voor ons? Mail naar Marjolijn. Als jouw tip de gouden tip is, dan krijg je vrijkaarten voor de TienerDagHB.

Stel je vragen via mailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of telefoon aan Marjolijn of Nina:

  • Marjolijn, voor alle vragen over het programma, de website en de aanmelding. Ook tips voor een locatie kunnen naar Marjolijn.
    06 - 16 946 704 | marjolijn [at] tienerdaghb.nl
  • Nina, voor alle vragen over PR en sponsoring.
    06 - 40 894 713 | nina [at] tienerdaghb.nl